¤¤¤MeOkUšNiCe¤¤¤2

Dobrodošli na moj blog--MEOKUŠNICE--

02.01.2008.

IRFAN IMAMOVIĆ

OVO JE JEDAN OD MOJIH BOLJIH DRUGOVA IRFAN IMAMOVIĆ. JA I ON OVE ZIMSKE DANE PROVODIMO SAMO U VISIONU KOD ĐENE. SA SMOKETOM-SOSĐAJL.VOLI IGRAT FUCEEE

¤¤¤MeOkUšNiCe¤¤¤2

ARMIJE BIH 15

ARMIJE BIH 13
TO je moja zgrada koja se slobodno može nazvati zgrada strave i užasa. Ja sam na retnom 2 spratu točno gdje je i kadrić zikret,,komšije..vrata do vrata ,i na kraju jedan od mojih boljih frendova Anes Pašambegović na 12 katu.. blizu zuhre i seje..

ARMIJE BIH 14
TU živi jedna veeeeoma cooll djevojka po imenu Đženita (prezime nepoznato) na 6 spratu.tacnije cura ima (sve)..

ŠARENA ZGRADA .. BAD PAPAGAJ
TO područje je nama po najviše poznato tu skoro čitave dane našeg maloljetnog života provedemo igrajući fuce.Ispočetka su bili bolji a njihova ekipa je semir ćelebić,kemal musić,amer,ejub šut,ahmed i njegov burazz. Ali sada mi okrećemo loptu i sada smo ubjedljivo bolja ekipa od njih a naša selekcija je:ADNAN LAGUMDŽIJA (JA),IRFAN IMAMOVIĆ,ANES PAŠAMBEGOVIĆ,PODOJAK ABU,AMAR OKIĆ.- naš vjerni prijatelj koji nije sa meokušnica AMEL TOPČAGIĆ-koji igra kod jednih i kod drugih.

ISPRED NAŠIH ZGRADA.:
Ispred naših zgrada se nalazi jedan veći parking na kojem mi igramo fudbala . Tu se nalazi jedan gol (željezni) a kao mreža nam služi ograda od KPD.
Igre koje najvše tu igramo su NULA 11, VIKTORIJA I PONEKAD FUDBALA. Naša ekipa tu provodi raspust i slobodne dane... ko želi neka dođe(zagarantovano dobro društvo i dobar provod) ŠIFRA:bine

ja (kaka')haa

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
6041

Powered by Blogger.ba